Indendørs Volleyball

Kidsvolley

Kidsvolley er et spil, som er specielt udviklet til drenge og piger mellem 6 og 12 år. Kidsvolley spilles på en badmintonbane, med 3-4 spillere på hvert hold. I begyndelsen er spillet bygget op omkring kaste-gribe-teknikker og alle kan være med.  Efterhånden som du bliver bedre og lærer flere rigtige volleyballslag, går du til næste “level”. Der er i alt 4 levels i Kidsvolley og der er altid fart over feltet. I TSV-75 har vi stort fokus på et godt kammeratskab og gode oplevelser – både på og udenfor banen. Når du kommer til træning i TSV-75 vil du blive modtaget af en lille gruppe af trænere, der brænder for at gøre hver eneste træning sjov, udfordrende og lærerig. Vi tager løbende ud til stævner i Kidsvolley og minimum en gang i løbet af sæsonen, vil det være muligt at deltage i et overnatnings-arrangement. Det plejer at være en stor oplevelse for børnene. Hvis dit barn har lyst til at komme til en prøvetræning eller hvis du bare gerne vil vide mere, så kontakt os. Kontaktpersoner

Teen- og Ungdomsvolley

TSV-75 tilbyder Teenvolley og Ungdomsvolley for spillere fra 6. klasse og op til ca. 20 år.

Teenvolley spilles på en badmintonbane, hvor der er 2-3 spillere på hvert hold. Teenvolley er skridtet før almindelig 6-mandsvolley, som også hedder Ungdomsvolley. Teenvolley er et super godt og sjovt spil, hvor der er mange boldberøringer og fart over feltet.

Ungdomsvolley er som nævnt almindelig 6-mandsvolley på en stor bane. Spillet kræver gode tekniske færdigheder, som vi bl.a. tilegner os ved at spille en masse Teenvolley før spillerne slippes løs på det store net.

Vi deltager både til stævner i Teen- og Ungdomsvolley, afhængig af, hvilket teknisk niveau spillerne befinder sig på.

Hvis du har lyst til at komme til en prøvetræning eller bare gerne vil vide mere, så kontakt os. Kontaktpersoner

 

Seniorvolley

I TSV-75 har vi 3 seniorhold. Om mandagen spiller vi senior-motions-mix. Her er der fokus på, at det både skal være hyggeligt og udfordrende af komme til træning. Kampe er omdrejningspunkt for træningen, men holdet er ikke pt. tilmeldt en turnering. Det betyder dog ikke, at man ikke kan tilmelde sig diverse stævner i løbet af sæsonen.

Hvis man spiller volleyball på et lidt mere seriøst niveau, har vi i TSV-75 et damehold der spiller i Danmarksserien. Her spilles der turneringskampe i hele region Sydjylland.

På herresiden har vi et DGI-hold, som deltager i DGIs turnering i området og derfor er kampene oftest mod lokale modstandere. Kampene spilles hverdagsaftener (som oftest i træningstiden)

Der arrangeres i løbet af året en række aktiviteter og klubture for seniorholdet + klubbens passive medlemmer, som bl.a. julefrokost.

Hvis du har lyst til at komme til en prøvetræning eller bare gerne vil vide mere, så kontakt os. Kontaktpersoner