Tønder Volleyball Klub: Ungdom

Kidsvolley og Ungdomsvolley

Hvad er Kidsvolley?

Kidsvolley er et spil, som er specielt udviklet til drenge og piger mellem 6 og 12 år. Kidsvolley spilles på en badmintonbane, med 3-4 spillere på hvert hold. Selvom du er begynder, får du masser af sjov allerede fra den første dag. De første gange du er til træning, spiller du "level 0 eller 1" og lærer en masse om spillet. Efterhånden som du bliver bedre, går du til næste "level". Der er i alt 4 levels i Kidsvolley.

I TSV-75 har vi stort fokus på et godt kammeratskab og gode oplevelser - både på og udenfor banen. Når du kommer til træning i TSV-75 vil du blive modtaget af en lille gruppe af trænere, der brænder for at gøre hver eneste træning sjov, udfordrende og lærerig. Træningen er bygget sådan op, at vi varmer op med leg og sjove småspil. Derefter kommer der teknik- og motoriktræning og så spiller vi kampe til sidst. Der er fart over feltet under hele træningen!

 

 

Hvad er Mikrokidsvolley?

TSV-75 tilbyder Mikrokidsvolley. Mikrokidsvolley er særligt myntet på børn i 5-7 års alderen. Her handler det mest om leg, motoriktræning, og boldforståelse, men vi har også mulighed for at tage ud til kampe i level 0, hvis/når børnene er klar til det. Til Mikrokidsvolley lærer børnene, hvad det vil sige at gå til en holdsport og hvordan man fungerer som en god holdkammerat. Der er stort fokus på, at børnene hygger sig og lærer de "koder" og den disciplin der er forbundet med at gå til træning.

 

Hvad er Teenvolley?

Teenvolley er typisk for spillere, der har ligger omkring teenagealderen. Spillet spilles ligesom Kidsvolley på en badmintonbane, og der spilles 2 mod 2, eller 3 mod 3, afhængig af alder og "level". Teenvolley er skridtet før almindelig 6-mandsvolley og her perfektionerer man alle slag og bevægelser inden for sporten. Der er mange boldberøreringer og fart over feltet.

 

Hvad er Ungdomsvolley?

Ungdomsvolley er for 8.-10.klasse og videre op til 20 år. Ungdomsvolley er almindelig volley 6 mod 6, på en stor bane. Til stævnerne matches holdene med hinanden efter styrke fremfor alder. Således er det også altid muligt at spille ungdomsvolley-kampe, på det niveau som holdet aktuelt befinder sig på.

Såfremt der ikke er spillere nok til at deltage i stævnerne som et 6-mands-hold, kan man vælge at stille op i Teen-kategorien. 

 

Kampe og stævner

Vi vægter højt at deltage i de stævner der bliver arrangeret i vores område inden for Volleyball Syddanmark. Der spilles typisk 4-5 kampe under et stævne og det er altid muligt at spille på det niveau/level, som holdet aktuelt befinder sig på. Stævnerne giver fantastiske sociale oplevelser og det er her man lærer allermest om spillet.

Hvert år i slutningen af januar deltager vi i et overnatningsstævne i Odense, hvor vi altid forsøger at komme afsted med alle vores kids- og ungdomsspillere.


Kontingent for Kids/ungdomsvolley:

350 kr. for en hel sæson

 

 

Et godt idrætsmiljø for børn

TSV-75 blev den 13.september 2009 anerkendt som en idrætsklub der arbejder for "Et godt idrætsmiljø for børn". Certifikatet udstedes til klubber som målrette i løbet af året har sat focus på børns vilkår i idrætten. Projektet "Et godt idrætsmiljø for børn" blev igang sat af Dansk Idræts-Forbund, og koordineres af en række specialforbund, herunder Dansk Volleyballforbund.

Læs hele pressemeddelelsen HER

Læs TSV-75 arbejde HER (Børnepolitik, Den gode voksen, Aktivitetsniveau, Aktivt forældresamarbjede)

Tønder Cup 2019

Tønder Cup 2019 afholdes fra den 26.-28. april

 

 

Aktivitetskalender

Kalenderen for 2018/2019 kan læses HER

 

Forskønnelse af beach-anlæg

TSV-75 vil i løbet af 2019 få forskønnet beachvolleyanlægget