Tønder Volleyball Klub: Ungdom

Kidsvolley og Ungdomsvolley

Hvad er Kidsvolley?

Kidsvolley er et spil, som er specielt udviklet til drenge og piger mellem 6 og 12 år. Kidsvolley spilles på en badmintonbane, med 3-4 spillere på hvert hold. Selvom du er begynder, får du masser af sjov allerede fra den første dag. De første gange du er til træning, spiller du "level 0 eller 1" og lærer en masse om spillet. Efterhånden som du bliver bedre, går du til næste "level". Der er i alt 4 levels i Kidsvolley.

I TSV-75 har vi stort fokus på et godt kammeratskab og gode oplevelser - både på og udenfor banen. Når du kommer til træning i TSV-75 vil du blive modtaget af en lille gruppe af trænere, der brænder for at gøre hver eneste træning sjov, udfordrende og lærerig. Træningen er bygget sådan op, at vi varmer op med leg og sjove småspil. Derefter kommer der teknik- og motoriktræning og så spiller vi kampe til sidst. Der er fart over feltet under hele træningen!


Kampe og stævner

Vi vægter højt at deltage i de stævner der bliver arrangeret i vores kreds, Volleyball Syddanmark. Der spilles typisk 4-5 kampe under et stævne og det altid muligt at spille på det niveau/level, som holdet aktuelt befinder sig på. Stævnerne giver fantastiske sociale oplevelser og det er her man lærer allermest om spillet.

 

Mikrokidsvolley - Nyt i 2017/2018

Som noget nyt vil TSV-75 i sæsonen 2017/2018 tilbyde Mikrokidsvolley. Mikrokidsvolley er møntet på børn i 5-6 års alderen, der endnu ikke er startet i skole. Her handler det mest om leg, motoriktræning, og boldforståelse, men vi har også mulighed for at tage ud til kampe i level 0, hvis/når børnene er klar til det. Til mikrokidsvolley lærer børnene, hvad det vil sige at gå til en holdsport og hvordan man fungerer som en god holdkammerat. Der er stort fokus på, at børnene hygger sig og lærer de "koder" og den disciplin der er forbundet med at gå til træning.

 

Hvad er Ungdomsvolley?

Ungdomsvolley er for 8.-10.klasse og videre op til 20 år. Ungdomsvolley er almindelig volley 6 mod 6, på en stor bane. Til stævnerne matches holdene med hinanden efter styrke fremfor alder. Således er det også altid muligt at spille ungdomsvolley-kampe, på det niveau som holdet aktuelt befinder sig på.

Såfremt der ikke er spillere nok til at deltage i stævnerne som et 6-mands-hold, kan man vælge at stille op i Teen-kategorien. Teenvolley er 3-mandsvolley på en badmintonbane.

Kontingent for Kids/ungdomsvolley:

350 kr. for en hel sæson

 

Trænere sæson 2017/2018:

Mikrokidsvolley: Ninna Quade, Vicky Linnet + hjælpetrænere

Kidsvolley: Julius R. Andersen, Vicky Linnet, Ninna Quade + hjælpetrænere

Ungdomsvolley: Julius R. Andersen, Ninna Quade

Et godt idrætsmiljø for børn

TSV-75 blev den 13.september 2009 anerkendt som en idrætsklub der arbejder for "Et godt idrætsmiljø for børn". Certifikatet udstedes til klubber som målrette i løbet af året har sat focus på børns vilkår i idrætten. Projektet "Et godt idrætsmiljø for børn" blev igang sat af Dansk Idræts-Forbund, og koordineres af en række specialforbund, herunder Dansk Volleyballforbund.

Læs hele pressemeddelelsen HER

Læs TSV-75 arbejde HER (Børnepolitik, Den gode voksen, Aktivitetsniveau, Aktivt forældresamarbjede)

Klubdragter

Betaling af klubdragter foregår via holdsport. dk.
Kontakt trænerne, hvis du ikke ønsker/kan betale via holdsport.

 

 

Aktivitetskalender

Kalenderen for 2017/2018 kan læses HER

 

Forskønnelse af beach-anlæg

TSV-75 vil over sommeren foretage en større investering i forskønnelse af vores beach-anlæg.